BeeSmart ICT solutions

Gepubliceerd op 2 oktober 2021 om 11:15

Dé publieke werkplek heruitgevonden


Bezoekers van de bibliotheek kunnen automatisch inloggen op een beschikbare computer, door gebruik van hun eID-kaart. De bibliotheek kan de werkomgeving zelf ontwerpen. De oplossing van BeeSmart koppelt met Wise, VubisSmart, Brocade en andere bibliotheeksystemen. De klant kan de beschikbare programma's gebruiken en data bewaren. Alle persoonlijke gegevens worden op het einde van de sessie gewist. 

 

De bezoekers kunnen zelfstandig printen, kopiëren en scannen. Eventuele kosten worden via het bibliotheeksysteem verrekend en desgewenst meteen afgerekend aan de HoneyCube bij de copier. Bezoekers mogen ook vanop hun eigen toestellen afdrukken maken.

In een overzichtelijke tool kan de bibliotheek de publieke omgeving volledig instellen. De toepassingen van BeeSmart werken volledig in de cloud. Er is geen investering nodig in extra hardware, zoals servers of backupdevices, of extra software om de toepassing te laten werken. Publieke werkplekken, die overal geplaatst worden - in de bibliotheek, de uitleenpost, op de gemeente, in de school, in het sociaal huis, in het cultureel centrum, ..- werken naadloos samen. BeeSmart biedt ook de mogelijkheid het volledige beheer van de publieke werkplekken aan hen over te laten.

 

Overal afdrukken maken en nadien ophalen in je bibliotheek

 

Bi(e)bprinten is een dienst waarmee iedereen vanaf zijn of haar eigen apparaat (laptop, telefoon en tablet) een printopdracht kan uploaden. De printopdracht kan vervolgens in de bibliotheek worden afgerekend en worden geprint. Ongeacht of de gebruiker wel of geen lid is van de bibliotheek.


Bi(e)bprinten is de dienst waarmee studenten vanaf hun eigen laptop, thuiswerkers vanaf hun eigen computer en een ieder ander gebruik kan maken van de printfaciliteiten van de bibliotheek. De printopdrachten worden eenvoudig, cashless afgerekend bij de HoneyCube.

 

Meer weten? Surf naar www.beesmart.be of bezoek ons in Oostende.
Je vindt ons op de berus van Informatie aan Zee.  

Vriendelijke groeten,

An Van Dam
BeeSmart BE
Tel +32 (0)497 53 52 55
Email: sales@beesmart.be

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.